Våra fordon

Vi på Nilekedjan erbjuder helhetslösningar inom åkeri.
Vi har i dagsläget 4 lastbilar varav tre av dessa är grus/schaktbilar.

Grus och schaktbilar

Våra grus-och schaktbilar är alltid i fint skick och trafiksäkrade. De kör både på kunduppdrag samt i vår egen regi då väljer jord och grus till aktörer i vårat närområde. Har du frågor om jord eller grustransport? Tveka inte att höra av dig till oss!

Fördelen med lastväxlare

En lastväxlare är en lastbil för många olika uppdrag och uppgifter som klarar av oändligt många uppdrag.
Användningsområdena för en lastväxlare är många och fordonet kan användas vid en rad olika transporter.
Fördelen med en lastväxlare är att då man kan använda olika flak och containers utifrån det specifika behovet som kunden har – är lastbilen mycket anpassningsbar oavsett uppdrag.

Grus och schaktbilar
Försäljning av grus och jord

Försäljning av grus och jord

Vi på Nilekedjan Kalmar AB har ett brett utbud av grus och jord. Vi har ett stort lager vilket betyder att vi med stor sannolikhet har just det du vill ha hemma och vi kan därmed erbjuda snabba leveranser.
Har du som kund specifika önskemål eller har någon sort du inte ser på vår hemsida, tveka inte att kontakta oss så ska vi se om vi kan lösa det.

Vi på Nilekedjan Kalmar AB lägger stor vikt på att det alltid blir rätt för dig som kund och vi har väldigt kunniga inom ämnet. Vår kunniga personal svarar mer än gärna på dina frågor – så du får exakt det du vill ha och det som passar till ditt ändamål.

Vi vet vad som lämpar sig för såväl villatomter med olika förutsättningar som större anläggningar.
Du får gärna komma till oss på Nilekedjan Kalmar AB för att se de olika sorterna, se och känna och prata med oss om olika lösningar.

Vi på Nilekedjan Kalmar AB erbjuder:

Containers för uthyrning

Hos oss på Nilekedjan Kalmar AB kan du hyra containers, oavsett om du är en privatperson eller om det är för ett företag.
Våra containers passar för både brännbart, byggavfall och trädgårdsavfall. De passar sig även utmärkt att använda vid exempelvis byggtillfällen, flytt eller garagerensning.
Vår personal tar självklart hand om all logistik, så att du slipper tänka på något sådant. Vi lämnar containern på plats hos dig och sedan hämtar vi den när du fyllt den och använt klart den.
På Nilekedjan Kalmar AB vill vi alltid vara snabba, oavsett kort varsel, och försöker alltid att bemöta era önskemål. Så oavsett om du behöver en container väldigt fort, tveka inte att höra av dig till oss så ska vi se till att lösa det.

Våra storlekar på containrar är:
11m3, 22m3 & 30m3 för uthyrning

Containers för uthyrning